La comanda mínima és de 10 € (iva no inclòs)

Els pesos variaran pocs grams i això pot fer variar el preu final de la comanda.

Si ha triat pagament al comptat, es efectuarà en el moment de lliurar-li la comanda.

Si ha triat per transferència, només cal donar el comprovant al nostre transportista.

És possible que al lliurament del producte es requereixi un pagament addicional per la diferència de pes del producte final.

Tots els productes tenen l'IVA inclòs en el preu, tamè el del transport.

Per a qualsevol problema per rebre la comanda dins de l'horari fixat no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres escrivint un correu electrònic a info@vedella.cat o bé trucant al 679.857.102 (Ramon Coromines)

Garantia de devolució

Els nostres productes són naturals i per això no disposen de garantia de devolució.

Encara així, si algun producte estigués en mal estat a la data del lliurament, cal contactar amb nosaltres per a poder obrir una incidència i investigar la causa escrivint un correu electrònic a info@vedella.cat o bé telefonant al 679.857.102 (Ramon Corominas). Segons el problema mirarem d'arribar a una solució satisfactòria per a totes dues parts.

Instruccions per a poder COMPRAR:

 • Seleccioneu l'idioma que desitgeu ESP/CAT dalt de la plana web.

 • Entreu com a client o doneu-vos d'alta. No és obligatori, però li suggerim que es doni d'alta per estar al corrent de les últimes novetats, per buscas les seves ultimes comandes, etc, etc, etc.

 • Des del menú principal seleccioneu el tipus de carn ECO que desitgeu: Vedella, Pollastre o Xai.

 • Esculli el producte desitjat i seleccioneu la CISTELLA. Veureu que el seu producte s'ha afegit a la CISTELLA. Feu aquest pas tantes vegades com productes desitgi. Per a la seva comoditat, aquest quadre, si té algun producte, l'acompanyarà sempre en pantalla perquè no perdi la seva cistella de vista. Pot consultar el pes i les dades d'un producte realitzant un clic a la fotografia corresponent.

 • CONFIRMI la seva compra. Vagi a la CISTELLA i esculli PASSAR PER CAIXA.

 • CONFIRMEU les seves DADES de facturació i entrega i el MÈTODE de PAGAMENT. Aquest pas consta de 4 senzilles parts:

 1. Les seves dades de facturació i d'entrega (si ja és client pot entrar com tal, així les seves dades seran emplenats automàticament). TOTS els camps amb el SÍMBOL * són camps OBLIGATORIS.
 2. El mètode d'enviament
 3. Escollir el Mètode de PAGAMENT entre TARGETA o transferència.
 4. Resum de la comanda
 • ACCEPTEU/CONFIRMEU LA COMANDA

 • PROCEDÍEU AMB AL PAGAMENT Si ha triat SERVIRED (per targeta) ha d'introduir les dades corresponents. Si ha triat Transferència, apareixeran les dades per poder realitzar-la. Un cop finalitzada la comanda rebrà un correu electrònic de notificació. Sempre que ho desitja, pot consultar la seva comanda accedint a l'apartat "El meu compte, les meves comandes"

Banner