Política de Privacitat

VEDELLA.CAT t'informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web www.vedella.cat.

En aquest sentit, el Titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L'ús de lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l'Avís Legal.

Identitat del responsable

Titular: Ramon Corominas - VEDELLA.CAT - Mes Els Coromines

NIF/CIF: 78020667K

Domicili: Mes Els Coromines

Crta. Campdevànol - Gombrèn km 6,2

Campdevànol

17530

Correu electrònic: info@vedella.cat

Lloc web: www.vedella.cat

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència:

El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t'informarà prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: El Titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament.

El Titular t'informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Titular presa les precaucions necessàries per a evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per a navegar per www.vedella.cat no és necessari que facilitis cap dada personal. Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.

En realitzar un comentari en un article o pàgina.

En inscriure't en un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.

Els teus drets

El Titular t'informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.

Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.

Sol·licitar la limitació del seu tractament.

Oposar-te al tractament.

Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-lo directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d'aquests, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d'aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per a exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d'enviar un correu electrònic a info@vedella.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per a manar un correu al Titular, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per superadmin.es , només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d'informació:

Formularis de contacte:

El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes.

Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per a donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

Formularis de subscripció a continguts:

El Titular sol·licita les següents dades personals: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web per a gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.

Les dades que facilitis al Titular estaran situats en els servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta les teves dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en l'Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per a analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant l'ús de cookies que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web que les seves caracterísiticas i finalitat estan detallades en la Política de Cookies .
  • Per a gestionar les xarxes socials. el Titular té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor en les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament.

Pots consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en els seus web corresponents:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

El Titular tractarà les teves dades personals amb la finalitat d'administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals

Per a protegir les teves dades personals, el Titular presa totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per a evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d'aquests.

El lloc web està allotjat en WEBMASTERVIC. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

https://www.webmastervic.com/avis-legal.html

Contingut d'altres llocs web

Les pàgines d'aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l'altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Drets propietat intel·lectual

VEDELLA.CAT és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, "know-how" i quants altres drets guarden relació amb els continguts del lloc webwww.vedella.cat i els serveis oferts en aquest, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada. No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web www.vedella.cat sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del programari

L'usuari ha de respectar els programes de tercers llocs a la seva disposició per VEDELLA.CAT, fins i tot sent gratuïts i/o de disposició pública. VEDELLA.CAT disposa dels drets d'explotació i propietat intel·lectual necessaris del programari. L'usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el programari necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada d'aquests. Per a tota actuació que excedeixi del compliment del contracte, l'usuari necessitarà autorització per escrit per part de VEDELLA.CAT, quedant prohibit a l'usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de WEBMASTERVIC, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d'una actuació negligent o maliciosa per part seva.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s'emmagatzema en el teu navegador web.

En la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per a contactar amb el Titular, subscriure't a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web has d'acceptar la present Política de Privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

  • Dades identificatives.
  • Conservació de dades personals
  • Les dades personals que proporcions al Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

Destinataris de dades personals

  • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als EUA.

Trobaràs més informació en: https://mailchimp.com

  • Google Analytics és un servei d'analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”). Trobaràs més informació en: https://analytics.google.com

Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar el Titular a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre l'ús del lloc web (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

  • DoubleClick by Google és un conjunt de serveis publicitaris proporcionat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”).

Trobaràs més informació en: https://www.doubleclickbygoogle.com

DoubleClick utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador i que serveixen per a augmentar la rellevància dels anuncis relacionats amb les teves cerques recents. En la Política de privacitat de Google s'explica com Google gestiona la teva privacitat pel que fa a l'ús de les cookies i una altra informació.

També pots veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l'ús que fan de cookies publicitàries.

Navegació Web

En navegar per LLOC WEB es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l'adreça IP, geolocalització, un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-te.

El lloc web utilitza els següents serveis d'anàlisis de tercers:

  • Google Analytics
  • DoubleClick per Google

El Titular utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets al fet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.

Com a Usuari del lloc web ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis al lloc exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per a exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d'enviar un correu electrònic a info@vedella.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

L'exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Banner