Vedella Mas Les Coromines

Vedella Ecològica del Mas Les Coromines, és la carn criada en una petita empresa familiar amb una llarga tradició ramadera i agrícola al Ripollès.

El producte que oferim és totalment natural. De fet, la gran diferència entre la carn ecològica i la convencional és el benestar i l'alimentació dels animals. Les vaques de cria ecològiques s'alimenten exclusivament d'herba i pastures ecològiques sense adobs químics ni pesticides. Els vedells mamen de les seves mares i s'alimenten igual que elles de les pastures de muntanya. Quan són adultes, les vedelles, s'alimenten a basa de farratges procedents dels prats de la própia explotació i de cereals procedents de cultius ecològics.

Els nostres productes, això com el nostre procés de producció, estan sotmèsos a un rigorós control i estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. (CCPAE)

Podeu comprar la nostra carn ecolgica a travès de l'apartat Botiga on-line o trucant-nos.

Servim tant a particulars com al major.


Com arribar al nostre mas:

El Mas Les Coromines està situtat els peus del Pirineus de Girona, a Campdevànol, comarca del Ripollès. Per arribar al nostre mas heu d'agafar la carretera que va en direcció a Gombrén i al km,000 a mà dreta hi trobareu el cartell del nostre mas. Veniu a conèixer les nostres instal.lacions i a comprar una mica de carn. Segur que repetireu.Banner